Délmagyarország

hirgyujto

Karácsony nem mondott igazat (megint), amikor választási csalásról beszélt

 Délmagyarország  |   2021. szeptember 21., kedd - 22:15
A Nemzeti Választási Irodának nincs tudomása arról, hogy a 2018-as országgyűlési választáson ­– akár egy szavazókörben is – szándékosan befolyásolták volna a szavazatszámlálást, csaltak volna a szavazóköri eredmény megállapításakor – közölte a Magyar Nemzettel a Nemzeti Választási Iroda arra az interjúra reagálva, amelyben Karácsony Gergely arról beszélt, ahol nincs szavazatszámláló, ott nagyon sok érvénytelen szavazat van. A főpolgármester ezzel arra utalhatott, hogy 2018-ban számos szavazókörben választási csalás történt.

Széchenyi István születésének 230. évfordulójára emlékeztek

 Délmagyarország  |   2021. szeptember 21., kedd - 22:00
Széchenyi István alkotóerejének legfőbb erőforrása az óriási tehetség és a hazája iránti szeretet mellett az istenhit volt – jelentette ki Székely János szombathelyi megyés püspök azon az emlékülésen, amelyet a Széchenyi Társaság rendezett a legnagyobb magyar születésének 230. évfordulója alkalmából kedden Budapesten.

Csongrád-Csanád Megye Egészségügyéért díjjal tüntették ki Kallai Árpádot

 Délmagyarország  |   2021. szeptember 21., kedd - 19:46
Fiatalon egy ideig hezitált, hogy cukrász vagy orvos legyen. Anyai nagynénje viszont meggyőzte: végezze csak el az orvosegyetemet, cukrász még lehet utána is. A gyógyításból életre szóló hivatás, a cukrászatból pedig hobbi lett. Kallai Árpádot, a hódmezővásárhelyi és makói kórház főigazgatóját kiváló munkájáért Csongrád-Csanád Megye Egészségügyéért díjjal tüntették ki.
3 523 oldal összesen. A régebbi tartalmakhoz használja a keresőt!