ezalenyeg.hu

EzALényeg

Szeged városban továbbra is esélytelen a Fidesz

 ezalenyeg.hu  |   2022. április 12., kedd - 16:09
Szabó Sándor immár harmadik ciklusát kezdheti meg a parlamentben. Ez alkalommal is gratulálunk neki! Ha Szegeden múlt volna, akkor most Mihálik Edvin is parlamenti képviselő lehetne, ám egy kevés szavazattal fideszes ellenfele több szavazatot kapott.
Forrás: ezalenyeg.hu

Klímaberendezés a szegedi óvodában

 ezalenyeg.hu  |   2022. március 25., péntek - 09:09
Mihálik Edvin, a szegedi ellenzéki jelölt közbenjárásának köszönhetően, új klímaberendezést szereltek be az újszegedi Baross László utcai óvodába. Minden csoport klimatizálva várhatja a nyári hőséget.
Forrás: ezalenyeg.hu

Bartók Csaba szegedi jelölt

 ezalenyeg.hu  |   2022. március 25., péntek - 15:09
Bartók Csabának valószínűleg nincs benzinkutas ismerőse. Ha lenne bizonyára nem támogatná annyira az üzemanyag árstoppot, amivel Orbánék tönkreteszik a kisebb töltőállomásokat.
Forrás: ezalenyeg.hu

Marad a határkerítés

 ezalenyeg.hu  |   2022. március 25., péntek - 16:09
Valószínűleg nem tud már mit mondani kampánya során Mihálffy Béla, az újszegedi fideszes-csicska. A határkerítés elbontásával fenyegeti Szeged lakosait. Kezd kifogyni az ötletekből mit kell hazudni?
Forrás: ezalenyeg.hu

Faültetés Szegeden

 ezalenyeg.hu  |   2022. március 25., péntek - 17:10
Az Egységben Magyarországért újszegedi jelöltjének segítségével 300 facsemete lett elültetve Sziksósfürdőn. Magyarország legyen mindenkié, legyen élhető, és legyen zöld!
Forrás: ezalenyeg.hu

Viráosztás Szegeden

 ezalenyeg.hu  |   2022. március 25., péntek - 18:09
Aki a virágot szereti rossz ember nem lehet-tartja a mondás. Nagy sikerrel osztottak virágokat Szegeden a Kodály-téren, természetesen Szabó Sándor, az ellenzéki jelölt is ott volt. Az akció jövő héten is folytatódik!
Forrás: ezalenyeg.hu

A rendőrök adták vissza a plakátokat.

 ezalenyeg.hu  |   2022. március 28., hétfő - 11:09
A fideszesek tényleg gyáva kutyákhoz hasonlítanak. A távolból ugatnak, hátulról támadnak, szemtől szembe kerüléskor pedig megfutamodnak. Az Orbán-csicskák plakátrongálási akciója Szegeden is folytatódik.
Forrás: ezalenyeg.hu

Szemétszedés Újszegeden

 ezalenyeg.hu  |   2022. március 28., hétfő - 20:09
Újszeged közössége példát mutat összetartásból. Az itt lakóknak fontos a rendezett környezet és tenni is hajlandóak érte. Mihálik Edvin, az újszegedi ellenzéki jelölt önkéntesek segítségével tisztította meg a Holt-maros egy szakaszát.
Forrás: ezalenyeg.hu

Márki-Zay Péter Szegeden járt

 ezalenyeg.hu  |   2022. március 29., kedd - 18:09
A fideszes politikusok 12 éve egyszer sem álltak ki a városunkért. A pénzt és vagyont elvitték a várostól. Mikor kellett valamit csinálni, akkor azt túlárazott költségvetéssel csinálták. Mihálik Edvin az eddigiekben is bizonyított, és még többet tud, és akar is tenni a szegedi lakosokért!
Forrás: ezalenyeg.hu

Jakab Péter utcafórumot tartott Szegeden

 ezalenyeg.hu  |   2022. március 31., csütörtök - 08:09
Szegedre látogatott Jakab Péter, ahol utcafórumot tartott közösen Szabó Sándor és Mihálik Edvin, a szegedi és újszegedi ellenzéki országgyűlési képviselő-jelöltökkel szerda délelőtt.
Forrás: ezalenyeg.hu

Jakab Péter Szegeden járt

 ezalenyeg.hu  |   2022. március 31., csütörtök - 11:10
Itt van már az ideje, hogy a 12 év alatt Magyarországot leépítő Fidesz-uralom megmutassa hová tűntek a milliárd nagyságrendű EU-s támogatások. Jakab Péter a szegedi látogatása során reményt adott az embereknek: Összefogással legyőzhető egy korrupt hatalom.
Forrás: ezalenyeg.hu