Szeged.hu

Rólunk, nekünk, velünk, értünk.

Téma kedden: mennyit számíthatnak az előválasztási viták? Nem várt érdeklődéssel zajlik az előválasztás. Tényleg szükség van még a veszélyhelyzet fenntartására?

 Szeged.hu  |   2021. szeptember 21., kedd - 19:15
A Szeged Televízió hírháttérműsorának vendége Gulyás Márton, a Partizán alapítója, Hajdú Gergely, az aHang kampányigazgatója, és Gurmai Zita MSZP-s országgyűlési képviselő. Aki kérdez: Balogh Judit, a televízió hírigazgatója.
Forrás: Szeged.hu

Karikó Katalin megkapta a legrangosabb német orvostudományi díjat is az mRNS-kutatásaiért

 Szeged.hu  |   2021. szeptember 21., kedd - 11:45
A hírvivő RNS megelőzési és terápiás célú fejlesztése terén elért eredményeiért Karikó Katalin biokémikus, valamint az Özlem Türeci és Uğur Şahin orvosházaspár kapja a 2022. évi Paul Ehrlich és Ludwig Darmstaedler-díjat. A patinás, hetvenéves kitüntetés a második olyan elismerés, amelynek együtt örül a Covid-19 betegség elleni küzdelemben kulcsszerepű BioNTech cég három vezetője.
Forrás: Szeged.hu

Új bemutatója előtt online balettnapokat hirdet a Szegedi Kortárs Balett

 Szeged.hu  |   2021. szeptember 20., hétfő - 18:15
Az évad első balett bemutóját október 1-jén tartják a Kisszínházban. Nanine Linning The Black Paintings című táncjátékát Juronics Tamás Blue című koreográfiájával együtt mutatják be. Előtte a társulat feleleveníti nagysikerű előadásait a Szegedi Nemzeti Színház streaming platformján. Elsőként csütörtökön este a Hamupipőkét.
Forrás: Szeged.hu
944 oldal összesen. A régebbi tartalmakhoz használja a keresőt!