Délmagyar

Délmagyar RSS feed

A Pick Szeged hamar eldöntötte a két pont sorsát Balatonfüreden

 Délmagyar  |   2024. március 02., szombat - 22:05
Egy másodpercig sem forgott veszélyben a szegedi siker Balatonfüreden. Az első félidőben remekül védekezett a Kárpáti-csapat, amelynek kapujában Imsgard is jól védett. Bombac jó első félidei játékának – öt gólt lőtt –  is köszönhetően 21–11-es első játékrész után 37–31-re nyert az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata az NB I.-es 18. fordulóban.
Forrás: Délmagyar

Visszatér Szegedre László Boldizsár!

 Délmagyar  |   2024. március 02., szombat - 21:06
Megkezdődött a visszaszámlálás: különleges produkcióval érkezik Szegedre március 10-én, vasárnap László Boldizsár. Most nem egy opera- vagy operett-előadással, hanem a legendás Cotton Club Singers énekegyüttessel tér vissza a napfény városába.
Forrás: Délmagyar

Nagyon sima volt

 Délmagyar  |   2024. március 02., szombat - 19:06
A férfi tekecsapat szuperliga 14. fordulójában a Szegedi TE 8:0-ra legyőzte a Pápát az újszegedi teke- és bowlingcentrumban.
Forrás: Délmagyar

Kossuth-díjas író vendégeskedett Szegeden

 Délmagyar  |   2024. március 02., szombat - 13:05
Vári Fábián László volt a Szegedi Dóm Látogatóközpont díszvendége nemrég. A Kossuth-díjas író mesélt egyetemi kicsapásának okairól, katonaéveiről és legújabb, tavaly napvilágot látott verses kötetéről is.
Forrás: Délmagyar

Fontos rangadókkal indul az NB III.

 Délmagyar  |   2024. március 02., szombat - 11:05
Egy fél kezdőcsapatnyi játékos távozott, de ugyanennyi érkezett is a Hódmezővásárhelyi FC-hez. Befejeződött az alapozás, vasárnap a labdarúgó NB III.-ban is sípjukba fújnak a játékvezetők. A 18. fordulóban 14 órától a HFC vendége közvetlen riválisa, a Körösladány lesz, míg a Szeged-Csanád GA II. ugyanebben az időpontban játszik “hatpontos” rangadót Cegléden.
Forrás: Délmagyar

Most gyorsan eltelt a hét

 Délmagyar  |   2024. március 02., szombat - 08:06
Idegenbeli mérkőzéssel folytatódik a Szeged-Csanád GA NB II.-es labdarúgócsapatának a bajnokság: vasárnap 17 órától Csákváron lép pályára a Tisza-parti alakulat.
Forrás: Délmagyar

Apákat fiukkal, anyákat lányukkal hívják zarándoklatra

 Délmagyar  |   2024. március 01., péntek - 15:05
Az apa-fia és anya-lánya kapcsolat elmélyítésére hirdetett zarándoklatot a Szeged-Csanádi Egyázmegye Paszorális Helynökségének CsaládKözPontja. A generációkat a közös beszélgetések, az imák és a több mint száz kilométeres vándorlás közös élménye és erőfeszítése hozza közelebb egymáshoz.
Forrás: Délmagyar

Boldog, amiért kezdő lehet

 Délmagyar  |   2024. március 01., péntek - 11:07
Egyre több játékpercet kap a Szeged-Csanád GA NB II.-es labdarúgócsapatában Magyar Zsolt, aki a klub hivatalos felületén nyilatkozott a sorsáról.
Forrás: Délmagyar

Puskás a fórumban

 Délmagyar  |   2024. március 01., péntek - 10:05
A női labdarúgó NB I. tavaszi idényének első, összességében a bajnokság 13. fordulójában a KÉSZ-ST. Mihály-Szeged csapata szombat 14 órától a Szent Gellért Fórumban a Puskás Akadémiát fogadja.
Forrás: Délmagyar
594 oldal összesen. A régebbi tartalmakhoz használja a keresőt!