Délmagyar

Délmagyar RSS feed

Trokán Nóra játssza Seherezádét az Ezeregy éjszakában

 Délmagyar  |   2023. január 24., kedd - 19:05
Trokán Nóra Seherezádé szerepében debütál a Szegedi Szabadtéri Játékok Dóm téri nagyszínpadán augusztusban. Az Ezeregy éjszaka című worldmusicalben egy kerettörténet fogja össze egységes egésszé a keleti királyfiak, hercegnők, tolvajok és dzsinnek egzotikus világát megidéző kalandokat.
Forrás: Délmagyar

Kamerát lopott Szegeden

 Délmagyar  |   2023. február 02., csütörtök - 17:06
Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.
Forrás: Délmagyar

A fák újévét ünnepelte a zsidó közösség

 Délmagyar  |   2023. február 05., vasárnap - 20:06
A tradíció szerint gyümölcslakomával, elmélkedéssel, áldásokkal és négy pohár borral ünnepelte a szegedi zsidó közösség a fák újévét vasárnap. Ez az ünnep minden fa születésnapja, áttételesen az egész teremtett természet ünnepe.
Forrás: Délmagyar

Romlott húst árultak a szegedi kispiacokon

 Délmagyar  |   2023. január 23., hétfő - 14:05
Négyen kerültek kórházba, sokan pedig rosszul lettek, miután azokból a szennyezett hústermékekből ettek, amiket egy férfi árult a kisebb szegedi termelői piacokon. A férfi még 2019-ben bukott le, és hétfőn állt bíróság elé. Ártalmas közfogyasztási cikkel való visszaéléssel vádolják.
Forrás: Délmagyar

Bállal zárták a jogásznapot

 Délmagyar  |   2023. január 24., kedd - 21:05
A jogászok közösségének összetartását erősítették a szegedi jogásznapon. Trócsányi László unikumnak titulálta Európában a Magyar Jogász Egyletet.
Forrás: Délmagyar

Teher nélkül is adott a cél

 Délmagyar  |   2023. január 27., péntek - 18:06
Hosszú idő után újra szurkolói ankétot tartott a Szeged-Csanád Grosics Akadémia NB II.-es labdarúgócsapata, amely hétfőn 19 órától a Győr ellen folytatja a másodosztályú bajnokságot.
Forrás: Délmagyar

Nehéz a helyzet

 Délmagyar  |   2023. január 29., vasárnap - 11:05
A férfi tekecsapat Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén 6:2-e vereséget szenvedett Ausztriában a Zengő Alföld Szegedi TE, így nehéz helyzetből várhatja a visszavágót.
Forrás: Délmagyar

Még nem tudni, ki lesz a Pick Szeged vezetőedzője

 Délmagyar  |   2023. február 01., szerda - 17:05
Óriási lázban követik a kielcei fejleményeket a szegedi szurkolók. Nagyjából két hete robbant a pletykabomba a lengyel médiában, hogy a 2016-os Bajnokok Ligája-győztes csapat sztáredzője, Talant Dujshebaev, valamint két fia, Alex és Daniel az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatába igazolhat. A helyzet változatlannak tűnik, a kielcei elnök keresi a megoldást – hiányzik a költségvetés egyharmada – , közben pedig Szegeden továbbra sem ismert a következő szezon vezetőedzője. Az idő pedig telik, vészesen.
Forrás: Délmagyar
432 oldal összesen. A régebbi tartalmakhoz használja a keresőt!