Délmagyar

Délmagyar RSS feed

Élőben 18.15-től: OTP Bank-Pick Szeged–Telekom Veszprém bajnoki döntő

 Délmagyar  |   2023. június 02., péntek - 18:05
Jön a mindent eldöntő ütközet első felvonása. Ma 18 óra 15 perctől a címvédő OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a Telekom Veszprémet fogadja a Pick Arénában az egyik fél második győzelméig tartó bajnoki döntő első mérkőzésén. Kövesse nálunk a találkozó alakulását élő percről percre tudósításunkban.
Forrás: Délmagyar

Krúdys pedagógus lett Szeged legmenőbb tanára

 Délmagyar  |   2023. június 02., péntek - 18:05
A Krúdy-iskola szakács szakoktatója lett idén Szeged legmenőbb tanára. Helfenbein István mindössze 3 éve oktat, előtte a szakmában dolgozott több mint 3 évtizedig. Mint mesélte, egyetlen pillanatra sem bánta meg, hogy pályát módosított.
Forrás: Délmagyar

Perdüljünk táncra!

 Délmagyar  |   2023. június 02., péntek - 11:06
Június 10-én és 11-én az újszegedi sportcsarnokban rendezik meg a felújítás utáni 22. alkalommal a Szőke Tisza nemzetközi táncversenyt, amelyet a szegedi Papiron VTK szervez meg.
Forrás: Délmagyar

Pastor utolsó nagy dobására készül a Pick Szegeddel

 Délmagyar  |   2023. június 02., péntek - 06:05
Juan Carlos Pastor egy győztes típusú ember, aki elképesztően vágyik erre a bajnoki aranyéremre – hangsúlyozta Dean Bombac a két győzelemig tartó bajnoki döntő felvezetésében. A szlovén irányító úgy fogalmazott, az olyan mérkőzésekért érdemes élnie egy sportolónak, mint amilyenből most legalább kettő vár rájuk.
Forrás: Délmagyar

Több százan demonstráltak Szegeden – Fotók

 Délmagyar  |   2023. június 01., csütörtök - 20:05
Elsősorban a státusztörvény bevezetése ellen tiltakoztak azok a demonstrálók, akik csütörtökön részt vettek az országosan meghirdetett megmozdulás szegedi eseményén. Több százan gyűltek össze a Dugonics téren, a beszédek a Széchenyi téren hangoztak el, ahova a tömeg átvonult.
Forrás: Délmagyar

Kozma Károly: elment mellettünk a tekevilág

 Délmagyar  |   2023. június 01., csütörtök - 17:07
A férfi tekecsapat-világbajnokságon a magyar válogatott a negyeddöntőben búcsúzott a későbbi győztes Ausztria ellen, így az ötödik helyet szerezte meg. A Zengő Alföld Szegedi TE játékosa, Kozma Károly szerint elment mellettük a tekevilág.
Forrás: Délmagyar

A könyveket ünnepeljük jövő héttől Szegeden

 Délmagyar  |   2023. június 01., csütörtök - 15:05
Réz András, Nagy Bandó András és Peller Mariann is Szegedre érkezik a következő napokban a 94. Szegedi Ünnepi Könyvhét programsorozatra. A kortárs magyar irodalom legrangosabb eseményén 12 nap alatt 80 szerző könyvéről esik majd szó, és mintegy 100 program közül választhatnak az érdeklődők.
Forrás: Délmagyar

Szintet léphettek a gyerekek

 Délmagyar  |   2023. június 01., csütörtök - 11:05
Az utánpótlás labdarúgó-bajnokságok hajrájában kiderült, hogy a Szeged-Csanád GA U14-es csapata bajnok lett, így feljebb léphet a kiemelt csoportba.
Forrás: Délmagyar

Ketten jegyet váltottak Isztambulba

 Délmagyar  |   2023. június 01., csütörtök - 09:05
A szegedi Combat "D" SC négy versenyzője összesen nyolc érmet szereztek az Esztergomban rendezett utánpótlás kick-box magyar bajnokságon. A klubból hárman készülhetnek az Európa-bajnokságra.
Forrás: Délmagyar
480 oldal összesen. A régebbi tartalmakhoz használja a keresőt!