Névjegy

 2019. november 07., csütörtök

A szegedhir.hu egy automatikusan működő hírportál, mely saját híreket nem tesz közzé, hanem a beállított híroldalak híreit veszi át és jeleníti meg. A hírek átvétele során a portál esetenként szűrőt, vagy szűrőket is alkalmaz. A portál kereskedelmi tevékenységet nem végez. Fizetett hirdetések, vagy cikkek elhelyezésére nincs lehetőség.

A portál készítője és üzemeltetője:

Dovalovszki TamásDovalovszki Tamás magánszemély

Elérhetőségek:
Email: info@dovi42.hu
Telefon: (70) 533-1684
Web oldalak készítését, üzemeltetését, egyedi igények fejlesztését – egyeztetést követően – vállalom.

További projektjeim:

 • Kérdőívek mindenkinek

  Internetes felületen létrehozható kérdőív, amely a válaszokat – akár „röptében” szűrve – grafikonos és táblázatos formában is megjeleníti. A válaszok Excel táblázatban is letölthetőek.
  Nincs költség, nem kell regisztrálni.
 • WordPress fejlesztéseim

  WordPress fejlesztéseim áttekintő bemutatása és leírása.
 • WordPress Creator

  Ez az alkalmazás lehetőséget ad arra a WordPress plugin, vagy widget fejlesztőjének, hogy az alapokat egy generátoron keresztül készítse el. Az oldalon generált plugin, vagy widget telepíthető, futtatható, távolról frissíthető, abban beállítások eszközölhetőek és ezeket a beállításokat adminisztrátori felületen kezeli, míg felhasználói oldalon megmutatja. Értelemszerűen a kívánt funkciót nem valósítja meg, "csak" a keretekez biztosítja ehhez.
 • Csokoládé recept

  Pechemre, egyszer az életben csináltam kislányomnak csokoládét. Azóta állandóan napirenden van a kérdés. Hogy azért mert finom, vagy azért mert én csinálom? Ki tudja? Talán nem is kell feszegetni. Mindenesetre az eredmény mégiscsak az, hogy időnként kénytelen vagyok vagy 10 egész percet munkával tölteni a konyhában. (De ez titok!)