HírTv

Visszatértünk!

A Tisza áradása miatt lezárták a szegedi rakpartot

 HírTv  |   2024. január 09., kedd - 19:08
A Tiszán levonuló árhullám megközelítette a szegedi alsó rakpart szintjét, azaz az 560 centimétert. Ezért a Szegedi Környezetgazdálkodási Nkft. kedden lezárta az autóforgalom elől a Huszár Mátyás rakpartot.
Forrás: HírTv

Szijjártó Péter: a kínai BYD óriásberuházás keretében Szegeden hozza létre első európai autógyárát

 HírTv  |   2023. december 22., péntek - 11:07
Szegeden építi meg első európai üzemét a világ legnagyobb elektromos autógyártójának számító, kínai BYD, ez a magyar gazdaságtörténet egyik legjelentősebb beruházása lesz, amelynek nyomán több ezer új munkahely jön létre - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.
Forrás: HírTv

Ruff Bálint: Ez nem stratégia, hanem vakság + videó

 HírTv  |   2023. december 18., hétfő - 16:08
Élesen kritizálta a Momentumot Szeged polgármesterének tanácsadója. Ruff Bálint a Partizánban azt mondta: a liberális párt későn eszmélt a baloldal lapjai le vannak osztva. Szerinte nincs olyan ember az országban, aki tudja azt, hogy mit szeretne csinálni a lila párt.
Forrás: HírTv

Ismét bíróság előtt Muki, a magyarcsanádi lány gyilkosa

 HírTv  |   2023. december 04., hétfő - 11:08
Elkezdődött annak a makói férfinak a pere hétfőn a Szegedi Törvényszéken, aki tíz hónappal azután, hogy szabadult a különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt rá kiszabott büntetéséből, tavaly tavasszal megpróbálta megfojtani nővérét.
Forrás: HírTv

„Az izraeli hadseregen a világ szeme” + videó

 HírTv  |   2023. december 01., péntek - 21:08
A tűzszünet lejárta után Izrael újraindította a harcot a Hamász ellen a Gázai övezetben. Napi aktuális című műsorunkban kapcsoltuk Szegedi Dániel tanárt Jeruzsálemből és vendégünk volt Horváth József biztonságpolitikai szakértő.
Forrás: HírTv

Ez most a vihar előtti csend

 HírTv  |   2023. október 20., péntek - 21:07
Felsorakoztak az izraeli tankok és a katonák a gázai határnál, a védelmi miniszter hatalmas megtorlást ígér. Napi aktuális című műsorunkban kapcsoltuk Szegedi Dániel tanárt Jeruzsálemből és Robert C. Castelt, Izraelben élő biztonságpolitikai szakértőt.
Forrás: HírTv

Radar – Egy élet munkája

 HírTv  |   2023. október 19., csütörtök - 19:07
Megnyílt Sárkány Győző Létidő című életmű-kiállítása a szegedi Reök-palotában, ahol a grafikusművész közel félezer alkotása tekinthető meg.
Forrás: HírTv
22 oldal összesen. A régebbi tartalmakhoz használja a keresőt!