HírTv

Visszatértünk!

Ittasan vezetett az italboltba, hogy tovább igyon

 HírTv  |   2022. június 20., hétfő - 10:06
A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki tavaly szeptemberben ittasan vezetett és az őt megállítani szándékozó rendőrök elől menekülve egy fának ütközött.
Forrás: HírTv

Vonatbaleset történt Cegléden

 HírTv  |   2022. június 13., hétfő - 09:08
Szünetel a vasúti forgalom Nagykőrös és Cegléd között, mert a Szegedről a Nyugati pályaudvarra tartó Torontál InterCity Cegléden, egy vasúti átjáróban összeütközött egy gépjárművel.
Forrás: HírTv

A Szeged első alkalommal védte meg bajnoki címét

 HírTv  |   2022. június 11., szombat - 20:07
A Pick Szeged fennállása során először védte meg címét a férfi kézilabda NB I-ben, mivel 30-29-re győzött a Telekom Veszprém otthonában a döntő szombati visszavágóján, így 58-58-as összesítéssel, idegenben lőtt több góllal nyerte meg a párharcot.
Forrás: HírTv

A növények napját köszöntik a szegedi egyetemi füvészkertben

 HírTv  |   2022. május 25., szerda - 07:08
A növényvilág sokféleségét és az emberi életben betöltött rendkívüli szerepét bemutató tudományos előadásokkal és családi programokkal köszöntik a növények napját szombaton a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) idén százéves füvészkertjében - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.
Forrás: HírTv

Hitlert éltette a jobbikos jelölt

 HírTv  |   2022. május 24., kedd - 19:08
Hitlert éltette közösségi oldalán az a jobbikos politikus, aki most a hat baloldali párt támogatásával az Összefogás Szegedért Egyesület jelöltje lesz a június 26-i időközi választáson - írja a Magyar Nemzet.
Forrás: HírTv

Először bajnok a szegedi Gorillák rögbicsapat

 HírTv  |   2022. május 21., szombat - 20:07
Először nyert bajnoki címet a szegedi Fit World Gorillák rögbicsapata, amely a sorozat szombati döntőjében 32-19-re legyőzte a 15-szörös aranyérmes Esztergomi Vitézek gárdáját a Budapesti Rögbi Centrumban.
Forrás: HírTv