Zöldségcsomagoló a város szélén – galéria

 DM - Szeged  |   2021. május 08., szombat - 17:45
A legkisebb tétel a raklap a szegedi, Algyői úti raktárbázison, a zöldségcsomagoló üzembe Tiszaszigetről, Domaszékről, Zákányszékről, Üllésről, Ópusztaszerről és Fábiánsebestyénből is viszik a termelők az üvegházakból, fűtött fóliákból a paradicsomot és paprikát. Export is van, de zömmel a hazai üzletláncok polcain látjuk viszont a megyei gazdák [...]
Forrás: DM - Szeged

Szeged365 Cinema: majdnem jó rajongói film lett a Mortal Kombat

 Szeged 365  |   2021. május 08., szombat - 17:05
A világ egyik legnépszerűbb és legbrutálisabb, fantasy elemekkel bőven átszőtt harcművész játékának harmadik filmes adaptációja igazi sötét lóként indult, és bár bőven kijavította a Mortal Kombat: Annihilation által vetett csorbát, sajnos nem sikerült igazán méltó filmmel kielégíteni a rajongók igényeit.
Forrás: Szeged 365

Elstartolt a városnéző kisvonat

 Délmagyarország  |   2021. május 08., szombat - 17:00
Évekig próbálta az önkormányzat valahogy megszervezni, hogy Makón is legyen városnéző kisvonat. Most végre sikerült, az üzemeltető ráadásul helybeli vállalkozó. Tegnap reggel indult el először, akik kipróbálták, lelkesen beszéltek az új attrakcióról.

Ausztria és Magyarország sem támogatja az egységes európai minimálbért

 Délmagyarország  |   2021. május 08., szombat - 17:00
Ausztria és Magyarország is úgy látja, hogy az európai uniós tagországok különbözősége miatt nem célszerű Brüsszelből szabályozni, hogy milyen legyen az egységes minimálbér az EU-ban – derült ki azon a találkozón, amelyet Palkovics László innovációs és technológiai miniszter folytatott szombaton Portóban Martin Kocher osztrák munkaügyi miniszterrel. [...]

A hármas szentév témájában nyílt interaktív kiállítás

 DM - Szeged  |   2021. május 08., szombat - 16:45
Építeni csak szeretettel – A Hármas Szentév címmel nyílt kiállítás pénteken a Szegedi Dóm Látogatóközpontban. A látogatók az egyházmegye 1938-as, ünnepi eseménysorozatának részleteibe és érdekességeibe nyerhetnek bepillantást, pecsétet készíthetnek, sőt az Aranyvonatra is felszállhatnak.
Forrás: DM - Szeged

Lezuhant egy kisrepülőgép, egy embert a tűzoltók húztak ki a roncsból

 Szeged 365  |   2021. május 08., szombat - 16:20
Lezuhant egy kisrepülőgép szombaton délután 3 és 4 között Törökszentmiklós külterületén, Surjány városrész közelében – adta hírül a BM Katasztrófavédelmi Főigazgatósága. Egy ember beszorult a járműbe, őt a szolnoki hivatásos és a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók szabadították ki, feszítővágó segítségével.
Forrás: Szeged 365

A fekete öves mesterek

 Délmagyarország  |   2021. május 08., szombat - 16:15
A hódmezővásárhelyi Máté család neve országos szinten is összeforrott a tekvandóval. József és három gyermeke, Gergő, Zsolt és Mirabella ezt a koreai harcművészetet űzik – József öccse, Zoltán Veszprémben oktat –, de már a legifjabb, az első unoka, a 3 éves Gergő is megtette az első lépéseket a sportág felé. Az edzéseikre járó fiatalokat [...]

Karikó Katalin Zorán dalából merített erőt a nehéz időszakokban, gyerekkora óta rajongója és most végre találkoztak

 Szeged 365  |   2021. május 08., szombat - 16:05
Az mRNS-alapú vakcinák kifejlesztésében főszerepet játszó biokémikus gyerekkora óta rajongója Zoránnak és most végre találkoztak. Karikó Katalin és Zorán volt Kadarkai Endre Világtalálkozó című rádióműsorának szombati vendégpárosa, és ez mindkettejük számára különleges alkalom volt – szúrta ki a 24.hu.
Forrás: Szeged 365

Várják a jelöléseket

 Délmagyarország  |   2021. május 08., szombat - 15:30
A Polgári Hódmezővásárhelyért Alapítvány 2018-ban hozta létre a Boldog Gizella-díjat. Az elismerést azon köztiszteletben álló személyek kaphatják meg, akik példamutató polgári gondolkodásukkal és munkásságukkal kimagasló érdemeket szereztek Hódmezővásárhelynek.
6 229 oldal összesen. A régebbi tartalmakhoz használja a keresőt!